Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open Zondag #2

18 juni: Festivalmarkt Groene Passage

De Groene Passage bestaat 20 jaar en viert dat feestelijk met vier Open Zondagen.
Op het plein voor de Groene Passage wordt op zondag 18 juni het festival weer opgebouwd voor Open Zondag #2. Op ruim 50 kramen zijn de lekkerste en mooiste producten te vinden die de Groene Passage te bieden heeft. Ook zijn er heel veel activiteiten om (gratis) aan mee te doen; workshops 'Vis fileren', 'Dru yoga' en 'Even een luchtje scheppen', lezingen 'Jonger door ontzuren' en 'Goud', groene stadswandeling met stadsgids Eveline van Wanrooij, wijnproeverij, rondleiding achter de schermen, proeverijen enzovoorts.En omdat het deze zondag ook Vaderdag is, vindt er ook een BBQ-wedstrijd voor alle vaders plaats. Ook kinderen kunnen zich vermaken met een speurtocht, bijenhotels maken, hamburgers bakken en je eigen superheldenmasker knutselen.

Voor de stille trek is er voldoene festivalfood aanwezig; vegetarische paella, boekweitburgers met tomatenchutney, groene asperges van de grill, kaiserbroodjes met pulled beef of pork, springrolls en nog veel meer.De winkels zijn open, Spirit zelfs van 10.00 tot 23.00 uur. Ook binnen is er van alles te beleven. Zo zijn er 20 procent kortingsacties op een groot aantal producten en proeverijen. Het Festival op 18 juni is van 12.00 tot 18.00 uur. Toegang is gratis.

Locatie:
Mariniersweg 1-33
3011 NB Rotterdam
www.degroenepassage.nl
Publicatiedatum: