Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In Natuurwinkel Utrecht

Blije winnaars Ekoland ‘Win een Ekoland-paasbrunch’

Natuurwinkel Utrecht heeft meneer en mevrouw Koot zaterdag 3 juni 2017 verrast met een compleet verzorgde biologische brunch ter waarde van 100 euro bij restaurant GYS in Utrecht. Dit naar aanleiding van hun deelname aan de paascampagne van Ekoland, waarmee klanten Ekoland-brunchproducten konden winnen en kans maakten op een biologische brunch bij een restaurant bij hen in de buurt. "We zijn ontzettend blij dat wij uit 16.000 inzendingen deze prijs hebben mogen winnen en kijken uit naar een heerlijke biologische brunch", aldus de winnaars.Deelname paascampagne

Iedereen die tot 15 april een bezoek bracht aan één van de 81 deelnemende natuurvoedingswinkels, kreeg bij 10 euro aan boodschappen een paaslot cadeau met kans op vele prijzen. Van een gratis Ekoland-brunchproduct tot een brunchpakket ter waarde van 25 euro of de landelijke hoofdprijs, een uitgebreide biologische brunch ter waarde van 100 euro.

Dit was de tweede keer dat Ekoland een paascampagne organiseerde. Ruben Kool, bedrijfsleider van Natuurwinkel Utrecht: "Klanten vinden het erg leuk als ze in de prijzen vallen. Dat je snel in de prijzen valt, en direct een gewonnen product mee naar huis krijgt, draagt zeker bij aan het succes."

Assortiment

Benieuwd naar het brede biologische assortiment van Ekoland? Kijk dan op www.bestellen.natudis.nl.
Publicatiedatum: