Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse producent ontvangt +60% bestellingen voor biocitroenen

"De afgelopen jaren vragen onze klanten steeds vaker om biocitroenen vanwege de natuurlijke teeltwijze", vertelt Lucy Maturana, hoofd verkoop van Azienda Agricola Ingenieri uit Palermo. "We blijven echter ook conventionele citroenen produceren (op dit moment Verna) voor klanten die deze graag in willen blijven kopen."
Het bedrijf produceert jaarlijks gemiddeld 5.000 ton en exporteert sinds enige tijd naar overige landen van de Europese Unie. "We hebben nu het punt bereikt dat men ons kent en we zijn er klaar voor om onze biocitroenen ook naar bestemmingen buiten Europa te exporteren," voegt Maturana er aan toe. 

Het prijsverschil tussen bio en conventionele citroenen is het vermelden waard. "Eén kilo biocitroenen kost 0,95 euro en een kilo conventionele momenteel 0,65 euro. "Het verschil zit hem er onder meer in dat de productiekosten veel hoger zijn en dat zie je terug in de prijs. Onze klanten weten echter precies wat zij willen en laten zich hier niet door afschrikken", aldus Maturana. 

Voor meer informatie: 
Lucy Maturana
Azienda Agricola Ingenieri di Palermo SRL
Tel.: +39 3487922769
Publicatiedatum: