Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kort HBO-traject Biologische Melkveehouderij Leeuwarden

De specialisatie Biologische Melkveehouderij van Van Hall Larenstein in Leeuwarden gaat na de zomer van start. Ali-Jetske Hoogland, docent en coördinator van de opleiding: "Wij zijn enthousiast. De eerste studenten hebben zich aangemeld en we kunnen van start. Meer studenten zijn altijd welkom." Kies bewust voor biologische melkveehouderij met raakvlakken naar biodiversiteit, bodembiologie, graslandbeheer, voergewassen en diergezondheid allemaal vanuit een biologische visie.

De crux zit in kennis willen delen en samenwerken aan kennisvergroting. Binnen de specialisatie Biologische Melkveehouderij zal zeker ruimte zijn om met elkaar aan de opleiding te bouwen. Sommige studenten hebben thuis een bedrijf dat zij misschien gaan overnemen. Anderen willen graag binnen deze sector hun diensten aanbieden.

"Pionieren hoort bij biologische landbouw, dat past ook bij dit onderwijs. Naast het onderwijs liggen er mooie projecten waar de studenten een rol in kunnen spelen. Dat maakt het onderwijs levendig en toepasbaar. We hopen nog een aantal enthousiaste studenten meer te mogen verwelkomen en dat we met elkaar een mooie start kunnen maken", aldus Ali-Jetske.

Klik hier voor meer informatie of informeer bij:

Ali-Jetske Hoogland
Van Hall Larenstein
058 2846166
[email protected]
Publicatiedatum: