Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12,5 jarig jubileum de Smaakspecialist

Biologische inspiratie op Landgoed Anneville

Afgelopen weekend stond Landgoed Anneville in Ulvenhout volledig in het teken van de 12,5 jarige jubileumviering van de Smaakspecialist. De groenrijke omgeving vormde een prachtig decor voor een reeks feestelijke evenementen, waarbij ruim 400 deelnemers werden geïnspireerd op het gebied van biologische en verantwoorde voeding. Het weekend werd afgetrapt met een les KidsProef, het Koetshuis werd omgedoopt tot pop-up Bio Proeflokaal en tijdens BioToday Brekkie Time stond een workshop foodstyling en -fotografie op het programma.

Feest in biologische stijl

Op vrijdag kwamen KidsProef en het Bio Proeflokaal samen tot leven in het Koetshuis van Anneville tijdens een Organic Business lunch. De lunchspecialist van de Smaakspecialist kookte een bijzondere biologische lunch voor een select zakelijk gezelschap. Leerlingen van groep 5/6 van OBS De Klokkenbei maakten tijdens een les KidsProef het nagerecht, dat zij persoonlijk aan de gasten uitserveerden. Als kers op de taart van de jubileumviering werd tijdens de lunch ook het Bio proefboek door de kinderen uitgereikt.


Zakenrelaties en basisschoolleerlingen komen samen tijdens de Organic Business Lunch ter ere van het 12,5 jarig jubileum van de Smaakspecialist.

In de avond genoten ruim 100 gasten van het Organic Tasting diner: een Bio Proeflokaal pop-up voor één avond op een unieke locatie. RAVANELLO kookte een biologisch 4-gangen diner met producten van de Smaakspecialist, aangevuld met pure biologische versproducten uit de regio. Gasten kregen een menu voorgeschoteld dat bestond uit creatieve bereidingen, zoals zeebaars met citrusvruchten en een dessert van rabarber en aardbeien.

Fans van het merk BioToday konden op zaterdagochtend deelnemen aan Brekkie Time, een brunch met workshop foodstyling en –fotografie. Met camera in de aanslag bracht een groep enthousiaste dames het geleerde gelijk in de praktijk. Naast dat elke gang perfect werd gestyled en vastgelegd, werd er natuurlijk ook volop genoten van de gerechten. Zaterdagavond werd het jubileum knallend afgesloten met een groot feest.

Verantwoorde voeding voor iedereen

De Smaakspecialist, van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken en dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren. Zo laat de Smaakspecialist mensen kennis maken met de wereld van biologisch eten via foodplatform Organic Kitchen, educatieprogramma KidsProef en pop-up concept Bio Proeflokaal. Het 12,5 jarig bestaan was voor de Smaakspecialist een mooie gelegenheid om feestelijk uit te pakken met een aantal bijzondere events op Landgoed Anneville.

Naast de evenementen ontwikkelde de Smaakspecialist speciaal ter ere van het jubileum het Bio proefboek, een boek vol makkelijke biologische recepten. Hiermee geeft de Smaakspecialist letterlijk kookinspiratie in handen, om thuis in de keuken mee aan de slag te gaan.

Directeur Pieter Dirven kijkt terug op een geslaagde jubileumviering: "Tijdens dit weekend hebben wij weer enorm veel mensen kunnen inspireren met heerlijk biologisch eten. Bovendien kregen alle deelnemers tijdens het weekend de mogelijkheid om bij te dragen aan ons educatieve programma KidsProef. Met de opbrengst kunnen wij tientallen nieuwe KidsProeflessen verzorgen op scholen over verantwoorde voeding. Op naar de 25 jaar, waarin wij nog veel meer kinderen en mensen zullen gaan inspireren!"

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl
Publicatiedatum: