Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Brass geeft teeltadvies op jaarlijkse Ekoplaza AGF-dag

De jaarlijkse Ekoplaza AGF-dag startte dit jaar in Ekoplaza Almere. Het doel van deze dag was om de klanten van Ekoplaza beter advies te kunnen geven over de producten op de AGF-afdeling, waarbij de kennis over kwaliteit van de producten en het optimaliseren van de presentatie en verzorging centraal staan.
 


Johan Middelaar opende de dag met diverse onderwerpen over AGF, zoals presentatie, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ook werd er ingegaan op het leren kennen van onze klant en hoe deze een keuze maakt op de AGF-afdeling. Tevens kwam de invloed van de seizoenen op de AGF-afdeling aan bod.


 
Na het ochtendprogramma en een mooie lunch werd men ontvangen bij Bio Brass. Bio Brass is actief in de teelt, verwerking en marketing van biologische groenten. Hier kregen de deelnemers een presentatie en een rondleiding door het bedrijf. Bio Brass gaf hun visie over efficiƫnt werken met behoud van product en natuur. Op teeltvlak werd verduidelijkt hoe GPS de teelt verder helpt en uiteengezet hoe de grond op natuurlijke wijze vruchtbaar gehouden kan worden. Tot slot werd een bezoek gebracht aan de bietenverwerking van het bedrijf.Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl
Publicatiedatum: