Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

7 juni: seminar over voedselzekerheid

Met een groeiende wereldbevolking, geopolitieke onrust en degradatie van natuurlijk kapitaal is het niet vanzelfsprekend dat de Nederlandse agrifoodsector toegang houdt tot grondstoffen. Toch gaan we ervan uit dat de schappen elke dag vol liggen. De Alliantie Verduurzaming Voedsel houdt op 7 juni een seminar over voedselzekerheid om die kwestie onder de aandacht te brengen.

Positie van Nederland

Wat is de positie van Nederland in de internationale handelsketens van agrogrondstoffen? Hoe wordt de grondstofvoorziening voor de Nederlandse agrifoodsector beïnvloed door internationale politieke en economische ontwikkelingen? Hoe kan door verduurzaming van ketens grondstofzekerheid beter worden geborgd? Hoe zetten bedrijven in ketenverband in op borging van leveringszekerheid van
grondstoffen? En wat is de rol van de overheid hierbij?

Om antwoord te vinden op deze vragen organiseert de Alliantie Verduurzaming Voedsel een seminar voor en met bedrijven, overheid en stakeholders. Met een combinatie van deskundige sprekers, praktijkverhalen en ruimte voor discussie.

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich nu vast aanmelden voor deze bijeenkomst via secretariaat@verduurzamingvoedsel.nl.

Bron: ZLTO
Publicatiedatum: