Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Dineren in een koeienstal
Koelinaire ervaring bij Rotaryclub Etten-Leur
Rotaryclub Etten-leur organiseerde op 13 mei een unieke 'koe'linaire ervaring. Daar kookten zij in de stal tussen de koeien. Na het 'boeh'-geroep van onze gastvrouwen en een amuse door de boer en een aperitiefje schuiven werd aangeschoven voor een 'boe'iend viergangendiner met biologische gerechten en een bij elkaar gegraasd toepasselijk wijnarrangement. De locatie was snel gevonden. Mede-organisator Jack Verhulst runt namelijk zelf een biologische veehouderij.
Maximaal 80 personen konden deelnemen aan deze culinaire ervaring waarbij de leden van Rotaryclub Etten-Leur zich van hun beste kant lieten zien.