Dineren in een koeienstal

Koelinaire ervaring bij Rotaryclub Etten-Leur

Rotaryclub Etten-leur organiseerde op 13 mei een unieke 'koe'linaire ervaring. Daar kookten zij in de stal tussen de koeien. Na het 'boeh'-geroep van onze gastvrouwen en een amuse door de boer en een aperitiefje schuiven werd aangeschoven voor een 'boe'iend viergangendiner met biologische gerechten en een bij elkaar gegraasd toepasselijk wijnarrangement. De locatie was snel gevonden. Mede-organisator Jack Verhulst runt namelijk zelf een biologische veehouderij.



Maximaal 80 personen konden deelnemen aan deze culinaire ervaring waarbij de leden van Rotaryclub Etten-Leur zich van hun beste kant lieten zien.



Klik hier voor de overige foto's.

Bron: Rotary

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven