Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15-16 november 2017

Dutch Pavilion wederom present op Nordic Organic Food Fair

De consumptie van biologische voeding laat de afgelopen vijftien jaar een continue groei zien. Spectaculair zijn de ontwikkelingen in Scandinavië. De biologische sector groeide in 2016 naar 4,7 miljard euro. Bedrijfsleven en overheid blijven investeren in bewustzijn bij de consument, biologische boerderijen, start-ups en initiatieven. Voor aanbieders van bio-producten zijn er op Scandinavische markt legio mogelijkheden.

Nordic Organic Food Fair

De Nordic Organic Food Fair is de enige vakbeurs op het gebied van biologische voeding in de Scandinavische regio. Met 400 exhibitors en meer dan 5500 bezoekers is het dé netwerkplek voor professionele inkopers en verkopers. Maak kennis met vooraanstaande resellers in biologische eten en drinken, ontdek de Scandinavische markt, internationale merken en spannende nieuwe start-ups.

Dutch Pavilion

Na de succesvolle lancering vorig jaar presenteert een groep Nederlandse bedrijven zich opnieuw op de Nordic Organic Food Fair met een Dutch Pavilion. In 2017 geven we onze deelname een extra dimensie in samenwerking met Marije Vogelzang, een Nederlandse icoon op het gebied van Food & Design. De Nederlandse Ambassade in Kopenhagen is aangesloten voor ontmoetingen met het lokale netwerk.

Marije Vogelzang

In nauwe samenwerking met de organisatie van de beurs presenteren we Marije als onze bijzondere gast. Volgens Marije is voedsel al perfect ontworpen door de natuur. Vogelzang laat zich inspireren door de herkomst van ons eten, de bereidingen, etiquette, geschiedenis en de cultuur erom heen. Het doel van Vogelzang is dan ook om via design onze relatie met ons eten te verbeteren.

Missievoucher

Als Dutch Pavilion deelnemer kunt u in aanmerking komen voor een RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) missievoucher ter waarde van 1.500 euro. Via deze link komt u op de site voor meer informatie en criteria.

Waarom deelnemen?

Met Dutch Pavilions kunt u als bedrijf, samen met Nederlandse collega's, opvallend deelnemen aan de Nordic Organic Food Fair. Gielissen zorgt er met een spraakmakend paviljoen voor dat Nederland nadrukkelijk in beeld komt. En binnen die fraaie context kan een bedrijf zich scherp profileren. Samen optrekken heeft voordelen: u krijgt volop aandacht, u wordt volledig ontzorgd, u maakt als exposant gebruik van onze nauwe contacten met de ambassade, organisatie en sprekers. Kijk hier voor een visual van het paviljoen.

Voor inschrijvingen klik hier of contacteer Alyssa Schipper of Yvonne Wigchert via telefoonnummer 020 581 1411 of dutchpavilions@gielissen.com.
Publicatiedatum: