Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook nieuwe verpakking

Lola Quinoa introduceert variant met pitten en noten

Lola Quinoa heeft haar producten in een nieuw jasje gestoken en een nieuwe variant geïntroduceerd. De Lola Quinoa schenkverpakking met dop was de eerste stap in de richting. Nu vindt Lola het tijd voor wat extra pit. Letterlijk. Naast de Naturel variant heeft Lola Quinoa haar Nederlandse volkoren quinoa gemengd met hazelnoten, zonnebloempitten en pompoenpitten.Een nieuw design

Lola Quinoa vindt dat de pakjes in het schap meer mogen opvallen. Met het nieuwe, vrolijke design wil Lola Quinoa haar boodschap sterker en transparanter overbrengen en zoveel mogelijk mensen laten bijdragen aan haar missie.

Volkoren

De Nederlandse quinoa is volkoren, blond van kleur en vol van smaak. Dat komt omdat de quinoa geen bitterstoffen (saponine) bevat. Lola Quinoa kan dus (in tegenstelling tot de Zuid-Amerikaanse quinoa) haar voedzame buitenlaagje behouden, waardoor het volkoren kan blijven en vooraf niet gespoeld hoeft te worden.

Voor meer informatie: www.lolaquinoa.nl
Publicatiedatum: