Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 juni bij Raspberry Maxx

Zomers zachtfruit centraal op frambozendag

Op 18 juni 2017 organiseert Raspberry Maxx in Meijel een zomerse frambozendag die bol staat van de activiteiten en een bezoek meer dan waard is. De zomerse frambozendag is voor iedereen gratis toegankelijk. Vanaf 1 mei begint het frambozenseizoen weer. Het teeltbedrijf met frambozenwinkel en terras is dan weer 6 dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag van 10.30 tot 18.00 uur.De open dag trapt af met een frambozenontbijt tussen de frambozenstruiken. Je kunt je hiervoor opgeven via deze website. Kosten voor deelname aan dit unieke ontbijt zijn 24,95 euro voor volwassenen, 13,95 euro voor kinderen van 4 tot 12 jaar en kinderen onder de 4 jaar kunnen na opgave gratis aanschuiven.

Speciaal voor deze dag zijn er ondernemers uitgenodigd die een kraampje bemannen. Ook geven Carlo en Henny diverse rondleidingen die dag waar je gratis bij aan kunt sluiten. Je komt er van alles te weten over het ontstaan van Raspberry Maxx, de werkzaamheden, frambozenrassen en wetenswaardigheden over deze lekkere vruchtjes. Bij deze rondleiding wordt ook getoond hoe de ondernemers de schade van de regen van vorig jaar hebben opgelost, zodat dat niet meer kan gebeuren. In de winkel vind je de frambozenproducten en op het terras wordt huisgemaakte frambozentaart geserveerd bij een kopje koffie of thee. Het geheel wordt omlijst met live muziek.

Voor mensen die wat verder weg wonen is er de mogelijkheid om per bus vanuit Amsterdam, Utrecht of 's-Hertogenbosch naar deze zomerse frambozendag te komen. Speciaal hiervoor is een compleet arrangement opgezet.

Datum: 18 juni 2017
Tijd: 10:00 uur – 18:00 uur
Locatie: Raspberry Maxx, Steenoven 28, 5768PK Meijel


Voor meer informatie:
Raspberry Maxx
Steenoven 28
5768PK Meijel
T: 077-4669209
info@raspberry-maxx.nl
www.raspberry-maxx.nl
Publicatiedatum: