De biologische snackformule Pomms' opent op 29 april een vestiging in Stadshart Zoetermeer. Vanuit het nieuwe pand op de Promenade voorziet Pomms' Zoetermeer straks van biologische versgesneden friet, chips en kroketten.
De stoere stalen winkelpui met verse aardappelen springt direct in het oog. Achter de counter worden deze 100% biologische aardappelen gesneden en gebakken tot verse friet en chips. Verder biedt Pomms' biologisch stoofvlees en bio-kroketten van rundvlees, geitenkaas en garnalen, alles volgens eigen recept bereid.
Eigenaren Niels Tijthoff en Ruud Boeve zien het als een uitdaging om snacken lekkerder, gezonder en duurzamer te maken. Niels: "Wij zijn altijd op zoek naar de beste ingrediƫnten. Pomms' gaat voor de hoogste kwaliteit, elke dag weer. We kiezen hiermee niet voor de gemakkelijkste weg, maar wel voor de mooiste en meest duurzame. En dat proef je." Pomms' werkt met uitsluitend plantaardige oliƫn, energiezuinige apparatuur en beschikt over een eigen milieuvriendelijke verpakkingslijn.
Na Rotterdam, Gouda en Amsterdam wordt Zoetermeer de vierde vestiging van de biologische franchiseformule. Daarnaast staan de foodtrucks van Pomms' op landelijke evenementen en festivals.
Voor meer informatie:
Pomms'
Stadshart Zoetermeer
Promenade 40
www.pomms.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Biologische friet, chips en kroketten in het Stadshart
Pomms' opent vestiging in Zoetermeer
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"