Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wisseling van de wacht bij Restaurant Loff

Sinds 14 februari jongstleden waait er een nieuwe, frisse wind door het Bredase Restaurant Loff: op die datum nam Marion Pluimes het restaurant over van Nanny Scholten. Ze stonden samen aan de wieg van het concept van Restaurant Loff.


De bar bij Loff. Foto: Daily Dinner

Marion Pluimes

Marion Pluimes is van vele markten thuis, met als gemene deler haar liefde voor biologische, vegetarische voeding. Een kleine greep uit haar bezigheden: ze werkte als natuurdiëtist, schreef samen met Antoinette Hertsenberg het prijswinnende kookboek 'De kleine vegetariër', is docent-eigenaar van De Groene Kookacademie, is docent natuurvoeding bij Sonnevelt Opleidingen en is nu dus chefkok-eigenaar van Restaurant Loff. Door deze overname is voor haar 'de cirkel rond'.


Foto: Puur! uit eten

Uniek concept

Restaurant Loff is de eerste en – vooralsnog – enige locatie in Breda waar gasten kunnen genieten van een ruim aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten in buffetvorm. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, ongeraffineerd, zonder kunstmatige toevoegingen, seizoensgebonden en zo veel mogelijk van lokale herkomst.


Foto: Puur! uit eten

Zo werkt het

Je schept bij Restaurant Loff net zo vaak en veel op van het warme en koude buffet als je wilt. Op de soep, drankjes en taart na, betaal je per 100 gram. Bij de bar laat je steeds je bord afwegen en krijg je een eigen Loff-kaart waarop alle consumpties komen te staan. Aan het einde van je bezoek, reken je bij de bar alles in een keer af.


Foto: Puur! uit eten

Voor meer informatie: marion@restaurantloff.nl, www.restaurantloff.nl
Publicatiedatum: