Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 en 29 oktober in Jaarbeurs Utrecht

Inschrijvingen VegFestNL 2017 geopend

Op 28 en 29 oktober organiseert Vegetafel weer VegFestNL in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht. Inmiddels wordt dit evenement alweer voor het vierde jaar op rij georganiseerd. VegFestNL duurt dit jaar twee dagen en is beide dagen van 11.00 tot 19.00 uur geopend.Nieuwe vorm van crowdfunding

Vegetafel viert op 12 juni 2017 haar eerste lustrum. En om dat te vieren kunnen de gasten die een online toegangskaartje bestellen hun favoriete standhouder een euro cadeau geven. Dat doen ze door middel van een keuzeoptie in het inschrijfformulier voor bezoekers. Die euro's geven we aan het eind van de rit weer terug aan jou als standhouder. Daarmee kun je je volledige inschrijving weer terug verdienen. Voor meer informatie, klik hier. Of schrijf je hier direct in.

Veggie Fair

Ook Veggie Fair vindt over iets minder dan een half jaar weer plaats op het vertrouwde Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek. Op 16 en 17 september, tijdens de zelfpluk op het uitgestrekte biologische landgoed, kun je jezelf als standhouder presenteren, je producten verkopen en contact leggen met een gezellig, groen, duurzaam, jong publiek.

Als standhouder kun je voorafgaand aan de Veggie Fair een gratis stand winnen. Hoe dat precies te werk gaat, blijft nog even geheim. Tijdens de Veggie Fair wordt er nogmaals een gratis stand verloot aan de standhouder die onze bezoekers de allerleukste standhouder vinden.

Dit jaar zal er een stiltedisco tijdens de Veggie Fair worden georganiseerd. Het jaarlijkse sprekerspodium keert weer terug. Ook zullen er kookdemonstraties zijn en er nog veel meer andere activiteiten plaatsvinden.

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisten ontvangen 50% korting op de toegangskaarten.

Inschrijven kan hier. Meer informatie lees je hier.

Voor meer informatie:
[email protected] of 06 297 811 23
[email protected] of 06 419 597 52.
Publicatiedatum: