Nieuw: Sea Veg Crispies van Clearspring

Clearspring heeft haar lijn zeewierproducten uitgebreid met de Seaveg Crispies. Dit zijn kleine, vierkante velletjes crispy zeewier, gemaakt van vier eenvoudige ingredi├źnten: nori dat gekweekt wordt voor de Koreaanse kust, ongeraffineerd zeezout en sesam- en raapzaadolie. Aan de Chili Seaveg Crispies is ook nog chili toegevoegd, voor een licht pittige smaak. Beide soorten zijn lekker en handig om zo als snack te eten, maar ook in salades of warme gerechten.Japanse producten van Clearspring

De Nieuwe Band werkt al jaren samen met Clearspring, makers van traditionele Japanse producten. Wat Clearspring zo bijzonder maakt, is dat ze niet alleen volledig voor biologisch kiezen, maar daarnaast heel actief de Japanse culinaire tradities beschermen. Elk product is afkomstig van ambachtelijk werkende producenten die volgens traditionele recepten werken. Sommige producten worden gemaakt volgens recepten die al 200 tot 500 jaar oud zijn.

Klik hier voor meer informatie over Clearspring en de Japanse eetcultuur.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.