Dikkertje Dapp, zat op de trap... de boel voor de gek te houden. Op 1 april verraste Frietwinkel Dapp met de de Dapp Babyhapp, een pot gevuld met verse biologische krieltjes en zelfgemaakte mayonaise. "Soms vinden we wel eens zo'n krieltje tussen de aardappelen. Weggooien is zonde!" Even later komt de fritesspecialist daarop terug. "Hoewel Dapp Babyhapp erg in de smaak viel bij de kleintjes, gaan wij toch maar door met waar we echt goed in zijn: de lekkerste biologische frieten bakken! #1april."
Voor meer informatie: www.frietwinkel.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Het kwam vooral neer op perspectief, dat missen we allemaal"
- Vraag mag wel iets beter op volle biologische groentenmarkt
- "Ik zal nooit zeggen dat biologisch boeren beter is, maar voor onze situatie was het een goede oplossing"
- Dirk bevriest prijzen van meer dan honderd producten om boodschappen betaalbaar te houden
- "Laat ze toch eens ophouden met het constant veranderen van de spelregels"
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
- Stadsmeisje Annemiek werd biologische boerin
Top 5 - afgelopen maand
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- In Memoriam: Jaap van Westering
- Nieuwe groothandel wil biologische groenten en fruit voor iedereen beschikbaar maken
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-16 Bijzondere restaurantervaring: 3D visualisatie van de weg van het eten naar je bord
- 2022-08-10 "Londense reclamebeperking voor junkfood voorkomt bijna 100.000 gevallen van obesitas"
- 2022-08-08 De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar
- 2022-07-21 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-20 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-07-19 Finalisten Gaia Green Awards 2022 zijn bekend
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek