Royal A-ware zoekt samenwerking met biologische melkveehouders

Royal A-ware breidt de capaciteit van de kaasspecialiteitenlijn in haar kaasmakerij uit om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van nationale en internationale klanten naar premium speciaalkazen. Met het oog op de uitbreiding van de kaasspecialiteitenlijn zoekt Royal A-ware nieuwe melkveehouders. Er is ruimte voor zo'n 100 miljoen kilogram melk extra.

De groep melkveehouders waar Royal A-ware rechtstreeks mee samenwerkt groeit. Evenals de hoeveelheid melk die zij levert. Door de uitbreiding van de kaasspecialiteitenlijn ontstaat opnieuw ruimte voor melkveehouders die rechtstreeks aan Royal A-ware melk leveren. Daarom gaat Royal A-ware op zoek naar zo’n 100 miljoen liter extra melk. Royal A-ware brengt de melk van haar melkveehouders wereldwijd tot waarde via kaas, yoghurt en dagverse zuivel.

Royal A-ware zoekt samenwerking met melkveehouders uit de vijf Noordelijke provincies die gangbare-, weide- of biologische melk leveren. Deze melkveehouders wonen bij voorkeur in de buurt van de kaasmakerij in Heerenveen of yoghurtfabriek in Coevorden. Melkveehouders rond Meppel, Almelo en de Noordoostpolder zijn ook welkom. "Wij gaan graag in gesprek met melkveehouders om door te praten over de mogelijkheden van het leveren van melk aan onze fabrieken", aldus Koen Veldman, Manager Veehouderijzaken.

Voor meer informatie: www.royal-aware.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.