Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Avondklas 6 april met Nelly en Nicolé van Winden

Eco Intention als middel om boerderij te balanceren

Nelly van Winden heeft een melkveehouderij en zuivelboerderij. Nicolé van Winden heeft een orchideeënkwekerij. Het tweetal vertelt over hun zoektocht om de energie op hun beider bedrijven zó te verzorgen dat het fijn werken is, dat de dieren en planten gezond zijn en de producten van goede kwaliteit. Tijdens de Avondklas van donderdag 6 april op Warmonderhof te Dronten vertellen ze meer over Eco Intention.

Beide ondernemers ronden binnenkort de opleiding Eco Intention af. Ze zijn uitgenodigd om tijdens de Avondklas op Warmonderhof meer te vertellen over de wijze waarop deze methode hun geholpen heeft bij de optimalisatie van hun bedrijven.

Laatste Warmonderhof Avondklas van het seizoen

Dit is de laatste Avondklas van het seizoen. Volgend seizoen programmeert Warmonderhof wederom een serie Avondklassen voor boeren, burgers en studenten. Om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Let op: deze laatste Avondklas wordt gehouden in de school, Wisentweg 10, in plaats van in de Hofzaal zoals gewoonlijk, en begint om 20.00 uur.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: