Dagvers gaat voor bio kant-en-klaarmaaltijden

Dagvers cvba is een initiatief van een aantal Antwerpse ondernemers en professionals. Zij stelden een grote vraag vast naar gezonde bereide maaltijden voor gezinnen die geen tijd hebben om zelf vers te koken. Op woensdag 15 maart 2017 lanceerde het bedrijf zijn financiële crowdfunding voor het grote publiek. Door aandelen te kopen van Dagvers kan ook de particuliere financiële investeerder participeren in de coöperatieve onderneming. Mét een fiscaal voordeel van 45% dankzij de nieuwe Tax Shelter voor startende ondernemingen.

De Bolero-investeerders stappen in voor minimaal 5 aandelen van 100 euro en maximaal 50. Hun inbreng maakt de opstart en operationele werking van het eerste jaar mogelijk, zodat Dagvers kan uitgroeien tot een financieel gezonde onderneming. Een eerlijk rendement voor de inbreng staat centraal, want Dagvers wil duurzame winst realiseren voor alle aandeelhouders.

Initiatiefneemster Inge De Clerck: "We stellen uit onze eigen ervaring en uit de bevraging vast dat gezinnen gezonde maaltijden willen, ook al hebben ze geen tijd om zelf te koken. De vraag naar duurzaam, biologisch en lokaal voedsel blijft toenemen. En tegelijk zien we dat de trend om online voedsel te bestellen bij lokale producenten stilaan helemaal mainstream wordt. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en 'samen' en 'participeren' zijn trends waar we niet meer onderuit kunnen. Wij zijn de eerste en enige die al deze aspecten kunnen aanbieden in één concept."

Twee Business Angels van Business Angels Netwerk Vlaanderen (BAN Vlaanderen) stapten ondertussen al met kapitaal, raad en daad in de jonge Antwerpse onderneming.

Voor meer informatie:

Inge De Clerck
M: +32 (0)476 838788
inge@dagvers.org
www.dagvers.org 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.