Gastvrij Rotterdam richt zich op horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, cafés, snackbars, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.
Inspiratiepaviljoen
Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen biedt horecaprofessionals een unieke en aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met duurzaam ondernemen in de horeca. Het paviljoen is uniek door het brede overzicht van verantwoorde en duurzame producten.Circa 35 leveranciers van verantwoord geproduceerde producten (streekproducten, biologisch, fairtrade, etcetera) presenteren zich op het paviljoen. Drie dagen lang worden zij ondersteund door een programma van live cooking events, workshops en proeverijen. Zowel de beursbezoekers als de standhouders beoordeelden het inspiratie paviljoen in 2013, 2014, 2015 en 2016 met een 8.
Uitreiking Gaia Green Awards
Ook dit jaar vindt de uitreiking van de Gaia Green Awards in 2017 plaats op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen. De Gaia Green Awards zijn awards voor restaurants, hotels en strandpaviljoens die aantoonbaar prestaties hebben geleverd op het gebied van duurzaam ondernemen. De inschrijving is inmiddels gestart en vele duurzame toplocaties hebben zich reeds aangemeld. Geïnteresseerde horecalocaties kunnen zich nog tot 15 april via de website aanmelden en meedingen naar de awards.De winnaars van de editie in 2016 waren: Radisson Blue Palace Hotel Noordwijk, Strandpaviljoen Aloha Beach & Restaurant Vork & Mes.
Voor meer informatie: www.gaiagreenawards.nl