Anqiu Tailai Foods

Betere opbrengsten voor telers van biologische gemberJason van Anqiu Tailai Foods: "De beschikbaarheid en het telen van biologische gember is hetzelfde als van conventionele gember. Vergeleken met conventionele gember heeft het planten en het productieproces meer aandacht nodig en men moet op zoek naar alternatieve voor veel gebruikte chemicaliën en meststoffen. Om gezondheids- en veiligheidsredenen geven meer mensen de voorkeur aan biologische gember, en daarom mikken we op deze doelgroep. We hebben certificering en exportvergunning aangevraagd voor onze biologische gember en zodra we deze ontvangen hebben, gaan we onze biologische producten binnen en buiten China verkopen." Het bedrijft teelt gember en biologische gember in de Shandong provincie in Oost-China. Zij leveren aan Europese en andere internationale markten.


"De prijs van biologische gember varieert, maar kan wel twee keer zo hoog zijn als van conventionele gember. De prijzen zijn ieder jaar verschillend en afhankelijk van de totale productieomvang en de gemaakte kosten. Normaal duurt een seizoen een jaar: van november tot november. In december komt de nieuwe gember op de markt. Afgelopen december waren de prijzen hoger dan normaal door marktspeculatie."


"De nieuwe gember wordt rond maart en april geplant. De buitenlandse vraag is het hoogst in de wintermaanden. In april neemt de export gewoonlijk af. Ik verwacht dat de totale gemberproductie wederom hoger uitvalt in 2017. Daardoor zullen de prijzen laag blijven. Biologische gember geeft telers de gelegenheid zich hier tegen te beschermen door een breder aanbod."

Jason
Anqiu Tailai Food Co., Ltd
M: +86 138 0898 6220
T: +86 536 4888 118
F: +86 536 4888 778
Skype: jason- - jiang

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven