Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Workshops vegetarisch koken met bio-ingrediënten

Vaker vegetarisch op het menu is gezond voor mens en aarde. Maar soms ontbreekt het aan fantasie om te variëren. Hoe kun je afwisselen en steeds een volwaardige vegetarische maaltijd op je bord zetten? Natuurvoedingskundigen Ellemiek Peek en Marie-Jeanne Bisscheroux gaan met wat vraagstuk aan de slag middels hun kookworkshops 'Vegetarisch in balans' in Zeist.

Daar leert men meer over vegetarische combinaties en ingrediënten uit de natuurlijke keuken. Er wordt gebruikgemaakt van originele recepten met biologische ingrediënten. De workshop eindigt met een proeverij. Iedereen gaat naar huis met de vega-checklist en alle recepten plus een weekmenu gebundeld in een kookschrift.



Data kookworkshops

- woensdag 8 februari van 9.00 tot 12.00 uur
- zaterdag 11 februari van 13.00 tot 16.00 uur
- woensdag 15 februari van 9.00 tot 12.00 uur
- zaterdag 18 februari van 13.00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie: www.ellemiekpeek.nl/agenda
Publicatiedatum: