Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start-up Fruitzaam distribueert vitaminen op de werkvloer

Tholen - Als je als werkgever niet alleen wilt zorgen voor goede koffie en thee tijdens het werk, maar ook voor vitaminen, heeft de nieuwe start-up Fruitzaam de oplossing. Zij zorgen wekelijks voor de bezorging van vers (biologisch) fruit, snoepgroente en gezonde notenrepen voor op het werk. "Vitaliteit op de werkvloer door gezond en duurzaam bezig te zijn, is het idee erachter. We zijn dit jaar gestart en groeien enorm", vertelt Said Hatuina.Naast kwaliteit en versheid zijn milieu en mens belangrijke uitgangspunten voor Fruitzaam. Ze bezorgen daarom biologisch fruit met het Skal-keurmerk en in kistjes die zijn geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. "Wij willen maatschappelijk ondernemen en merken dat ook onze klanten dat waarderen", aldus Said.
 
De afnemers kunnen kiezen voor een fruitassortiment op maat of zich laten verrassen door Fruitzaam. "We merken dat de echte fruitliefhebbers kiezen voor de Fruitlover-kist met exotische seizoensvruchten of de Fruitpower-kist voor het snelle energiefruit", vertelt Said. "We hebben meer dan 10 jaar ervaring in de AGF-sector en weten precies wat de beste seizoensproducten zijn. Bovendien opereren we vanuit Barendrecht en kunnen daardoor voor de best mogelijke producten in ieder soort zorgen."


Team Fruitzaam vlnr: Rutger Vogelezang, Said Hatuina, Wouter Andeweg

Said is te spreken over het aanbod, de kwaliteit en variatie van het biologische fruit. Zo kunnen ze ook telkens iets verrassends erbij doen, zoals mini-ananassen, mini mango's of mini avocado's. Fruitzaam stelt tevens gelegenheidsboxen samen, ook speciaal voor kerst, als relatiegeschenk of als beterschapsbox. Daarnaast heeft Fruitzaam ook een smoothiebar, ideaal voor een gezonde energieboost tijdens evenementen.

Voor meer informatie:
 
Fruitzaam B.V.

Said Hatuina
Rutger Vogelezang
Wouter Andeweg

Koopliedenweg 10a
2991 LN Barendrecht
Nederland
T: 085-0438600

[email protected]
www.fruitzaam.nl


Publicatiedatum: 13-12-2016
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl
Publicatiedatum: