Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse bio-bedrijven aanwezig op Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Op 7 en 8 februari 2017 vindt in Houten de Kerstpakkettenbeurs plaats. Dit jaar nemen ook 13 levensmiddelenproducenten uit Duitsland aan de beurs deel. De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) begeleidt deze bedrijven en brengt ze in contact met Nederlandse ondernemers. Geïnteresseerde beursbezoekers kunnen zich nu voor individuele kennismakingsgesprekken tijdens de beurs aanmelden.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is dé vakbeurs voor samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten. Ofwel een tussenhandelbeurs. "Het aanbod van de Duitse exposanten is heel breed", vertelt Maik Mandemaker van de Duits-Nederlandse Handelskamer. "Van biologische delicatessen en lebkuchen tot thee en specerijen, jam en fruitsiropen, muesli-creaties, mosterd, chocolade en likeuren: de variatie van de producten uit Beieren en Thüringen is divers."

Meer informatie over de Duitse deelnemende bedrijven, hun producten en mogelijkheden voor individuele kennismakingsgesprekken is online beschikbaar. Indien gewenst kan zon gesprek ook begeleid worden door een medewerker van de DNHK die bij het gesprek kan tolken.

Voor meer informatie:
Maik Mandemaker
070 3114 168
Publicatiedatum: