Europees onderzoek naar biologische landbouw en voeding

Call Core Organic Cofund geopend

Core Organic is een samenwerkingsverband tussen 19 landen die streven naar goed Europees onderzoek voor de biologische landbouw en voeding. Nederland neemt hier aan deel en heeft bijna een miljoen euro ingelegd in de pot van meer dan 14 miljoen. De helft daarvan heeft het Ministerie van EZ toegekend, het NWO de andere helft.Het geld zal worden toegekend aan internationaal onderzoek dat de biologische landbouw en voeding in de EU ten goede komt. Voorstellen kunnen tot 1 maart via de call website www.eracall.eu worden ingediend door consortia met partners uit minstens 5 van de deelnemende landen.

De selectie van projecten gebeurt gezamenlijk bij dit samenwerkingsverband. De onderzoekers worden echter door de eigen nationale overheden betaald. Voor onderzoekers en geïnteresseerden is het daarom belangrijk om, naast de Core Organic-eisen ook de nationale voorwaarden voor financiering goed te lezen.

Voor meer informatie:
www.coreorganic.org
www.eracall.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.