Vegan Awards op VegFestNL uitgereikt

Tijdens de laatste editie van VegFestNL werden de Vegan Awards 2016 uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, de partnerorganisatie van het evenement. VegFestNL werd afgesloten met deze uitreiking en honderden mensen verzamelden zich rond het podium waar de uitreiking plaatsvond. Er werden zeven awards uitgereikt.De plantaardige kipstuckjes van De Vegetarische Slager wonnen met een ruime voorsprong de award voor 'Beste vegan product'. Blogger en schrijver Lisa Stel werd bekroond met een award voor haar blog Lisa Goes Vegan. De Groene Meisjes schitterden door afwezigheid toen zij de award voor 'Beste vegan (kook)boek' in ontvangst mochten nemen. Haagse cateraar en eetgelegenheid VeggieSaurus won de award voor 'Beste vegan (friendly) cateraar'. Smakelijk eten doe je bij Oproer in Utrecht, die de award won voor 'Beste vegan (friendly) eetgelegenheid'. Veggie4U won in de categorie 'Beste vegan (friendly) (web)winkel' met hun winkel in Den Haag. En het Amsterdamse Meatless District ging naar huis met de award voor 'Beste vegan nieuwkomer'.

Volgend jaar zal VegFestNL plaatsvinden op 28 en 29 oktober, wederom in Jaarbeurs Utrecht. Ook dan zullen de Vegan Awards worden uitgereikt op het hoofdpodium.

Voor meer informatie: www.vegfest.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.