Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht barones Van Verschuer

Na een lang en prachtig leven is Catharina Theresia barones van Verschuer - van Sminia op haar trouwdag, 29 november, gestorven. Zij is 89 jaar geworden. Barones van Verschuer is op 4 maart 1927 geboren in Amsterdam en woonde samen met haar man ruim 64 jaar op het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Mevrouw Van Verschuer heeft veel voor het landgoed betekend. Naast haar gezin met vijf kinderen was zij presidente van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen, lid van de Raad voor de Kinderbescherming en bestuurslid van het Juliana Fonds. Ook in Beesd heeft mevrouw Van Verschuer diverse vrijwilligersfuncties bekleed, zoals voorzitter van de Christelijke basisschool. Baron van Verschuer overleed op 4 juni 2014. Barones van Verschuer zal aansluitend aan de begrafenis op zaterdag 3 december aanstaande in de St. Pieterskerk in Beesd worden bijgezet in het familiegraf op Mariënwaerdt.

 
Publicatiedatum: