Rijst- en haverdrank eiwitrijk alternatief voor sojadranken

Het biologische natuurvoedingsbedrijf Lima biedt voortaan een alternatief voor sojadranken. Met Rice Drink Protein en Oat Drink Protein, twee met erwteneiwitten verrijkte granendranken, wil het bedrijf een bijdrage leveren in de de dagelijkse consumptie van plantaardige eiwitten.Bron van eiwitten

Rice Drink Protein en Oat Drink Protein zijn twee natuurlijke dranken, verrijkt met erwteneiwit. Volgens het bedrijf een van de belangrijkste natuurlijke bronnen van plantaardige eiwitten en daarmee een alternatief voor soja. Bovendien is het een belangrijke bron van essentiële aminozuren en rijk aan lysine. De dranken zijn vrij van allergenen en beantwoorden hiermee aan de behoefte van diverse diëten (lactose- of glutenintolerantie, vegetarisch, veganistisch)
 

Pure smaak

De verrijkte rijst- en haverdrank weten de originele smaken van de granen te behouden met als resultaat een ronde smaak. Bovendien is het aroma van de Rice Drink Protein versterkt door de toevoeging van een vleugje vanille.
 
Voor meer informatie: www.limafood.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.