Adventskalender Ekoland biedt bruikbare tips voor kerstbrunch

Om klanten zo goed mogelijk voor te bereiden op de Kerst zet Ekoland een feestelijke Adventskalender in. "De Adventskalender bestaat uit 24 vakjes, die voorzien zijn van scherpe aanbiedingen op het brunchassortiment. De kerstperiode is vaak een tijd vol gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. De kalender biedt hiervoor bruikbare tips voor onder andere leuke activiteiten binnen- of buitenshuis", vertelt Anne van Woudenberg, brandmanager bij Ekoland.


 

Reuring op de winkelvloer

Voorafgaand aan de Adventsperiode krijgen klanten een gratis Adventskalender in de winkel. Hiermee kunnen zij tijdens de Adventsperiode gebruik maken van de kortingen en tips. De Ekoland Adventscampagne zorgt ervoor dat tijdens een drukkere periode op de winkelvloer nog meer consumenten worden bereikt. Een mooie gelegenheid om het brede assortiment onder de aandacht te brengen met een aantrekkelijke probeerprijs en daarnaast te bouwen aan het merk Ekoland. De tips zijn toegespitst op de speciaalzaak en brengen klanten tijdens deze drukke feestmaand op nieuwe ideeën.

De Ekoland Adventscampagne wordt crossmediaal ingezet. Naast aandacht op de winkelvloer, wordt er ook online aandacht aan besteed via Facebook.

Voor meer informatie: www.ekoland.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.