Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: witte chocoladevariaties met traceerbare cacaoboter

Tony's Chocolonely is erin geslaagd om cacaoboter te maken van traceerbare cacaobonen en introduceert twee witte repen: wit en wit-framboos-knettersuiker.



De cacaomassa voor Tony's chocolade was reeds traceerbaar met cacaobonen die direct zijn ingekocht bij hun partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust. Afgelopen zomer hebben Tony's Chocolonely en de grootste chocolademaker van de wereld – Barry Callebaut – een samenwerkingsovereenkomst getekend. Barry Callebaut heeft grote aanpassingen gedaan in de chocoladefabriek om Tony's cacaoboter traceerbaar te verwerken. Er is een cacaobotertank geïnstalleerd voor Tony's eigen cacaoboter en er zijn nieuwe leidingen aangelegd om deze cacaoboter toe te voegen bij het maken van de chocolade.

De nieuwe witte Classics zijn vanaf vrijdag 25 november te koop bij Marqt, de Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR!, Jamin, verschillende cadeau- en delicatessenwinkels, Tony’s Store, op webshop tonyschocolonely.com en via UberEATS. Vanaf eind januari 2017 liggen de repen ook in de supermarktschappen.

Voor meer informatie: www.tonyschocolonely.com
Publicatiedatum: