Nieuw: witte chocoladevariaties met traceerbare cacaoboter

Tony's Chocolonely is erin geslaagd om cacaoboter te maken van traceerbare cacaobonen en introduceert twee witte repen: wit en wit-framboos-knettersuiker.



De cacaomassa voor Tony's chocolade was reeds traceerbaar met cacaobonen die direct zijn ingekocht bij hun partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust. Afgelopen zomer hebben Tony's Chocolonely en de grootste chocolademaker van de wereld – Barry Callebaut – een samenwerkingsovereenkomst getekend. Barry Callebaut heeft grote aanpassingen gedaan in de chocoladefabriek om Tony's cacaoboter traceerbaar te verwerken. Er is een cacaobotertank geïnstalleerd voor Tony's eigen cacaoboter en er zijn nieuwe leidingen aangelegd om deze cacaoboter toe te voegen bij het maken van de chocolade.

De nieuwe witte Classics zijn vanaf vrijdag 25 november te koop bij Marqt, de Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR!, Jamin, verschillende cadeau- en delicatessenwinkels, Tony’s Store, op webshop tonyschocolonely.com en via UberEATS. Vanaf eind januari 2017 liggen de repen ook in de supermarktschappen.

Voor meer informatie: www.tonyschocolonely.com

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven