Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3 en 4 december in Jaarbeurs Utrecht

VegFestNL: kookdemonstraties en pubquiz voor jong en oud

Op 3 en 4 december aanstaande vindt voor het derde jaar het vegan lifestyle event VegFestNL plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Vele bedrijven presenteren zich aan duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in de veganistische manier van leven door middel van producten, informatie, demonstraties en lezingen.Uniek is dit jaar de pre-party die op zaterdagavond 3 december om 19:00 uur begint. Hier kan je als eerste kennis maken met al het moois en heerlijks wat er verkocht, verteld en tentoongesteld wordt. Ook kun je deelnemen aan de Vegan Pubquiz en genieten van muzikaal talent DJ Cor Sangers, die speciaal voor VegFestNL uit Oostenrijk komt. De pre-party duurt tot 22:30 uur.

Op zondag 4 december is VegFestNL geopend van 11:00 tot 20:00 uur. Meer dan 65 standhouders, kookdemonstraties en 5 zalen met toonaangevende sprekers, zoals Armanda Govers (oud-inwoners van 'Utopia'), Floris van den Berg (filosoof en auteur) en Robert Molenaar (directeur Stichting Animal Rights), maken deel uit van het programma. Ook kun je in gesprek met onder andere Stichting Melief en Vegan Church en kun je in bed een gesprek hebben met een veganist.

Wederom reikt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme dit jaar tijdens VegFestNL de Vegan Awards uit. In 2015 behoorden onder andere The Dutch Weedburger, De Vegetarische Slager en de Groene Meisjes tot de winnaars. De Vegan Awards 2016 worden in 7 categorie├źn uitgereikt.

Kaarten kosten online 10 euro en zijn geldig voor beide dagen. Aan de deur kost een kaart 15 euro.

VegFestNL bied alles voor een veganistische levensstijl: van eten tot sokken en van daten tot sporten. VegFestNL richt zich op iedereen met hart voor dieren, milieu en gezondheid.

Voor meer informatie: www.vegfest.nl
Publicatiedatum: