BayWa neemt moederbedrijf van BioCore over

Het in München gevestigde BayWa is voornemens Thegra Tracomex Group uit Oosterhout, waar ook BioCore, handelsbedrijf in biologische granen, oliehoudende zaden, peulvruchten en bijproducten onderdeel van is, over te nemen via zijn Nederlandse dochteronderneming Cefetra. Momenteel wachten de bedrijven nog op goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

"In dit segment willen we onze activiteiten en specialiteitsproducten diversificeren", zei Klaus Josef Lutz, directeur van BayWa. In aanvulling op de huidige handelsactiviteiten in gewassen als granen, soja en mais, "biedt de komst van Thegra Tracomex de mogelijkheid om ons portfolio binnen Europa uit te breiden voor een wereldwijd bereik", voegde Lutz daaraan toe. Jan Willem Baas, directeur van Thegra Tracomex Group is ook positief over de strategische overeenkomst die beide bedrijven hiermee aangaan. "Zo hebben beide bedrijven toegang tot een breed professioneel netwerk met marktinformatie en -inzichten."

Voor meer informatie:
www.biocore.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.