Fotoreportage: Nederlanders en Belgen op Nordic Organic Food Fair

Tholen - De Nordic Organic Food Fair in het Zweedse Malmö vierde tijdens de laatste editie haar eerste lustrum. De biologische beurs, die volledig op Scandinavië is gericht, trok veel inkopers van retailers en natuurvoedingwinkels uit met name het noordelijk halfrond. Hét moment voor veel bedrijven om zich in de kijker te spelen en/of hun horizon te verbreden. De beurs kon dan ook op veel belangstelling rekenen onder bezoekers en bedrijven uit de Benelux. Biojournaal was erbij en maakte een fotoreportage van alle Nederlandse en Belgische bedrijven met een eigen stand.

Klik hier voor de fotoreportage.

Met name op de eerste beursdag was het een drukte van belang. De bedrijven uit de Benelux vielen in positieve zin op, laat Fiona Allen, marketing manager van Diversified Communications, de organisatie achter de beurs, weten. "We kijken er naar uit om bij de komende editie voort te kunnen bouwen op het succes van dit jaar. Daarbij wil de Nordic Organic Food Fair graag een platform zijn waarop de Benelux-landen hun hoge kwaliteitsproducten kunnen etaleren."

Het exacte bezoekersaantal is op het moment van schrijven nog niet bekend. Wel waren er een kwart meer registraties dan bij de voorgaande editie. Voorafgaand aan de beurs werd gerekend op zo'n 4.500 bezoekers.

Nederlandse inbreng

Ruim de helft van de meer dan 30 Nederlandse standhouders had zich verenigd in het Holland Paviljoen. De overige stands waren verspreid over de beursvloer te vinden om de aansluiting met specifieke productgroepen te zoeken.


Tot de Nederlandse deelnemers behoorden onder meer, v.l.n.r. met de klok mee: Marcel Rijkee & Kim-Quy Tran van Bravo Foods; Joost Boone & Joren Groot van Nutland BV; Oeble Kempenaar & Ronald Bakker van Natural Temptation;
Miriam Stutz van Henri Willig BV.

Belgische inbreng

Het aantal Belgische bedrijven met een stand was iets kleiner, maar minstens zo divers. Ook de Belgen weten de beurs steeds vaker te vinden.
 

Tot de Belgische deelnemers behoorden onder meer, v.l.n.r. met de klok mee: Gert Gaukema van Nutrisan; Dominique Demortier van Natur'Inov; Danila Scarpa & Nadine Janssens van Biovie Direct; Koen van Neer & Olivia Behaegen van Bio Bakkerij De Trog.

De volgende editie staat vooralsnog gepland op 15 en 16 november 2017. De organisatie hoopt te zijner tijd de grens van 400 standhouders te doorbreken.

Voor meer informatie: www.nordicorganicexpo.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven