Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natrada introduceert 3 biodynamische wijnen op Bio-beurs

Ook dit jaar is Natrada B.V. weer van de partij op de BioVak in Zwolle. Op de stand zal men een aantal wijnen kunnen proeven. Zo wordt er van de top-10 wijnmaker van Italië, Valle Reale, een serie met biodynamische wijnen in rood, wit en rosé ontkurkt. Daarnaast maakt deze wijnmaker nog de beroemde Passi Reali. De druiven van deze wijn worden voor korte tijd gedroogd aan de wijnstokken waarna er wijnen van worden gemaakt. Hierdoor ontstaat een volle wijn met een soepele lichtzoete afdronk.De biologische Piemontese wijnen van Erbaluna hebben goed gescoord in de Omfietswijngids van Nicolaas Klei. Reden om de prijzige Barolo die hoge ogen gooide in de gidsen, te laten proeven. Ook de andere wijnen van deze wijnmaker deden het goed, zoals Nebbiolo, Dolcetto en Barbera. Deze laatste wijn kreeg een 9+ in De Grote Hamersma.
 
Ook de Mureda Drágora ontbreekt niet. Bij de wijnmaker van Mureda hebben ze niet stil gezeten. Op de beurs kan men naast de Mureda Chardonnay en Tempranillo nu ook de nieuwe witte Verdejo proeven - misschien wel de lekkerste wijn van Mureda op dit moment. Daarnaast heeft men nu bij Mureda ook een collectorsitem, namelijk de Mureda 100, een wijn gemaakt van minstens 25 jaar oude druivenstokken. Deze wijn heeft maar liefst 12 maanden op nieuw eiken houten vaten gelegen waardoor de karakteristieke smaak van vanille, eik en donker fruit goed naar voren komen. Van deze serie worden per jaargang slechts 10.000 flessen gemaakt.
 
Tot slot komt Natrada nu ook met de nieuwe kleine flesjes van Mureda. Het betreft de Mureda Dragora Tempranilo en Mureda Dragora Vedejo in een fles van 375 ml en met een consumentenadviesprijs van slechts 3.75 euro.

Voor meer informatie:
[email protected]
www.natrada.nl
Publicatiedatum: