Klantendag Natudis en Kroon

Proeverij van de Natuur inspireert natuurvoedingswinkeliers

Ontmoeten en proeven stonden wederom centraal op de klantendag van Natudis en Kroon. Tijdens de jaarlijkse 'Proeverij van de Natuur', die ditmaal voor de vijfde keer plaatsvond, kwamen klanten en relaties samen op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt.Nieuw dit jaar waren onder andere de inspirerende workshops en het persoonlijke verhaal van Marijn Frank, televisiepresentator en -programmamaker. De workshops hadden als insteek inspiratie te bieden voor de winkelvloer. Diverse sprekers namen de bezoekers mee langs uiteenlopende onderwerpen als de meerwaarde van Demeter en het organiseren van proeverijen op de winkelvloer.

De avond stond in het teken van proeven en beleven. Diverse leveranciers presenteerden hun nieuwe (kerst)assortiment aan de bezoekers. Verschillende werelden boden de bezoekers een divers aanbod van smaakvolle biologische verse en houdbare producten.

Natudis en Kroon kijken terug op een zeer geslaagde klantendag en hopen de bezoekers volgend jaar weer te mogen ontvangen.

Voor meer informatie:
www.natudis.nl
www.kroonbiologisch.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.