
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Topchefs vertonen kookkunsten tijdens Nordic Organic Chef Competitions
Föreningen Ekokockar, is erop gericht de chefs in het zonnetje te zetten die sinds jaar en dag een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de menu's door middel van biologische producten.
Anne Seeberg, Nordic organic Food Fair's, directeur van het event: "We zijn verheugd deze wedstrijd te mogen organiseren. Het is een ode aan chefs die hard werken om biologische voeding op de kaart te zetten in Zweden en daarbuiten". De deelnemers hebben enkele uren de tijd om een menu - bestaande uit uitsluitend biologische producten - op tafel te zetten.
Woensdag 16 november
10:00 - 13:00 – Sweden's Young Organic Chefs of the Year
13:30 - 16:00 – Sweden's Organic Chef of the Year
16:30 - 17:00 – Prijsuitreiking van bovengenoemde titels
Donderdag 17 november
10:00 - 11:00 – Introductie over de Nordic Organic Chef of the Year wedstrijd
11:00 - 15:00 – Nordic Organic Chef of the Year
15:30 - 16:00 – award ceremony for Nordic Organic Chef of the Year
Voor meer informatie:
www.nordicorganicexpo.com
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport