Estafette Zutphen viert 10-jarig bestaan met proeverijen en kookdemo's

Estafette de biologische eetwinkel van Zutphen bestaat 10 jaar. Dinsdag verschijnt er een speciale editie in de plaatselijke krant. Deze week staat bol feestelijkheden, voorzien van de nodige demo's en proeverijen:
  • 10 november: Demo van honingzemerij De Traay
  • 11 november: Kookdemo van Janneke
  • 12 november: Indonesische proeverij van BioToko
  • 12 november: Collega Sophie maakt biologische bonbons


"Een gemoedelijke en persoonlijke sfeer vind ik belangrijk in de winkel", vertelt Daniel Opdam, bedrijfsleider bij Estafette in Zutphen. Om het 10-jarig bestaan van zijn winkel te vieren heeft hij feestelijke plannen. "We hebben mooie aanbiedingen en diverse demo's en proeverijen. Zo komt er een kraampje met biologische Indonesische specialiteiten van BioToko en gaat een collega bonbons maken met ingredi├źnten uit de winkel."Estafette de biologische eetwinkel is een groeiende keten van biologische speciaalzaken. Inmiddels zijn er 18 Estafettewinkels in Nederland, van Alkmaar tot Maastricht en van Zutphen tot Amsterdam. In de winkels kan men terecht voor dagelijkse biologische boodschappen, zoals vers brood en banket, groenten en fruit van het seizoen, pasta, koffie, wasmiddelen maar ook Zeeuwse boerenkaas, Portugese olijfolie en Italiaanse wijnen. De producten zijn allemaal 100 procent biologisch, vaak ook biodynamisch en zoveel mogelijk rechtstreeks ingekocht bij vaste leveranciers.

Voor meer informatie:
Marina de Smit
Estafette Odin B.V.
0345-577133
06-55348118
m.desmit@estafette.org
www.estafette.org

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.