België: supermarktklanten meest tevreden over Bio-Planet

In het jaarlijkse prijsonderzoek van Test-Aankoop kwam Bio-Planet, onderdeel van de Colruyt-groep, bij een tevredenheidsenquête als beste supermarkt naar voren. Hekkensluiter hier is Carrefour Express.

Test-Aankoop heeft de tevredenheid van supermarktklanten onderzocht. 2666 mensen vulden een enquêteformulier in. Van de 24 onderzochte supermarktketens verzamelde Bio-Planet, dat zich specialiseert in biologische voeding, de meeste punten. Bio-Planet scoort hoger dan alle andere supermarkten voor enkele kernproducten (vlees, groenten, fruit en brood) en ook voor de winkelindeling en de behulpzame medewerkers. Hekkensluiter is Carrefour Express waar de klanten kennelijk minder tevreden zijn over de winkelruimte en de prijzen. De openingsuren zijn dan weer wel een sterktepunt. Over het algemeen krijgen kleine supermarkten lagere scores: de prijzen liggen hoger en de keuze is beperkter.

Voor meer informatie, klik hier.

Bron: Test-Aankoop.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.