
Pieter Bas geeft aan dat ze qua smaak met de suikervrije producten zo dicht mogelijk bij gewone mayo en ketchup zijn gebleven. "Wel bevat de mayonaise iets meer 'een zuurtje'. Ze smaken heel goed en we krijgen enthousiaste reacties op de suikervrije producten. We hebben dan ook hoge verwachtingen."

Er is volgens hem sowieso veel vraag naar de eerder in februari geïntroduceerde mayonaises en ketchups. "Bij de ketchups zijn de pittige Ketchup Chili en de volle Ketchup Original het meest populair. Ook zien we dat de ei-vrije mayonaises nu goed voet aan de grond krijgen. Leuke bijkomstigheid is dat ei-vrije mayonaise een nominatie in de wacht heeft gesleept voor het meest innovatieve product op de SIAL. Deze week zal blijken of de nominatie omgezet wordt naar een prijs. Maar deze erkenning is al bijzonder". Pieter Bas sluit niet uit dat het assortiment in de komende jaren nog verder uitgebreid zal worden. "Het belangrijkste vinden we om de producten die we hebben goed neer te zetten, maar we blijven ook zeker innoveren."
Voor meer informatie:
Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7a
6665 CA Driel
0382 303942
pieterbas@biobandits.nl
www.biobandits.com