Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioBandits komt met suikervrije mayonaise en ketchup

Tholen - Er komt een suikervrije mayonaise en ketchup van BioBandits aan. Deze mayonaise en ketchup is een innovatie volgend op de ei-vrije mayonaises die in februari van dit jaar op de BIOFACH geïntroduceerd werden. BioBandits heeft deze mayonaise en ketchup ontwikkeld luisterend naar de groeiende vraag naar smaakvolle suikervrije producten. "Albert Heijn wordt de eerste reguliere retailer met een volledig zoetstof vrije biologische mayonaise en ketchup. Het past perfect in de strategie richting meer zoetstofvrije producten waar AH druk mee is. Uiteraard hopen we dat ook andere partijen onze suikervrije varianten in de schappen willen zetten", vertelt Pieter Bas Alferink.



Pieter Bas geeft aan dat ze qua smaak met de suikervrije producten zo dicht mogelijk bij gewone mayo en ketchup zijn gebleven. "Wel bevat de mayonaise iets meer 'een zuurtje'. Ze smaken heel goed en we krijgen enthousiaste reacties op de suikervrije producten. We hebben dan ook hoge verwachtingen."

 

Er is volgens hem sowieso veel vraag naar de eerder in februari geïntroduceerde mayonaises en ketchups. "Bij de ketchups zijn de pittige Ketchup Chili en de volle Ketchup Original het meest populair. Ook zien we dat de ei-vrije mayonaises nu goed voet aan de grond krijgen. Leuke bijkomstigheid is dat ei-vrije mayonaise een nominatie in de wacht heeft gesleept voor het meest innovatieve product op de SIAL. Deze week zal blijken of de nominatie omgezet wordt naar een prijs. Maar deze erkenning is al bijzonder". Pieter Bas sluit niet uit dat het assortiment in de komende jaren nog verder uitgebreid zal worden. "Het belangrijkste vinden we om de producten die we hebben goed neer te zetten, maar we blijven ook zeker innoveren."

Voor meer informatie:

Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7a
6665 CA Driel
0382 303942
pieterbas@biobandits.nl
www.biobandits.com