22 en 23 oktober

Veggie Fair stimuleert duurzaamheid onder jong en oud

Zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 staan tijdens de vierde editie van de Veggie Fair de duurzame, biologische en veggie lifestyle centraal op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. In 2013 en 2014 vond het evenement ook plaats op het landgoed met haar enorme biologische appelboomgaard. In 2016 zal de Veggie Fair samenvallen met de appelpluk en het valt dit jaar in de schoolvakantie.Het evenement is een initiatief van Vegetafel in samenwerking met de Vegetariërsbond, Felixoord, DreamIT, Yarrah en Landgoed De Olmenhorst. "De interesse in een vegetarische levensstijl neemt enorm toe. Twee op de drie Nederlanders eet minstens een dag geen vlees. Op de Veggie Fair kunnen deze mensen kennis maken met de lekkerste en nieuwste producten", aldus organisator Christine Burgemeester (Vegetafel).

Bezoekers kunnen kennismaken met diverse sprekers en muzikanten. Op de productmarkt kunnen standhouders zichzelf in de kijker spelen met hun productaanbod, mits hun product past binnen een vegetarische levensstijl. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor activiteiten voor de (aller)kleinsten. Een volledig overzicht van het programma is hier te vinden.Vega(n) Startup Challenge

De Veggie Fair van 2016 heeft de primeur met de Vega(n) Startup Challenge: een wedstrijd waarbij ondernemers met een vegetarisch of veganistisch initiatief een prijs kunnen winnen in de vorm van begeleiding bij de ontwikkeling van het businessconcept en het ontwerp van een logo.

Steeds meer vegans en vegetariërs kiezen voor een vegetarische werkomgeving. Zij brengen hun idealen voor een betere wereld tot uiting in een eigen vegetarische of veganistische onderneming. Het gaat hierbij niet alleen om horecabedrijven en webwinkels. Ook het aantal dienstverleners en sociale ondernemingen dat ontstaat vanuit een vegan of vegetarische achtergrond neemt toe. Dierenrechten, gezondheid en milieu spelen ook in de zakelijke wereld een steeds grotere rol.

Waar: Landgoed de Olmenhorst
Wanneer: 22 en 23 oktober
Adres: Lisserweg 481, 2165 AS Lisserbroek

Voor meer informatie:
www.veggiefair.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven