Dapp Frietwinkel duurzaamste horeca van Utrecht

Dapp Frietwinkel aan de Vinkenburgstraat 10 in Utrecht heeft de Duurzame Week Award gewonnen. De jury roemde de manier waarop Dapp duurzaamheid heeft doorgevoerd in alle facetten van de onderneming op ecologisch, economisch en sociaal vlak. Dapp Frietwinkel recycled bijvoorbeeld de olie tot biodiesel en gebruikt alleen groene energie. En zelfs over de vorkjes, verpakkingen en servetten zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar, gerecycled materiaal.



Ook de publieksprijs is gewonnen door Dapp Frietwinkel. Van de bijna 1.000 stemmen gingen er ruim 600 naar de biologische frieten. "De Duurzame Week gaf ons de kans om een hele andere kant van onze onderneming in de schijnwerpers te zetten. We laten zien dat we niet alleen liefde en passie hebben voor lekkere biologische frieten maar ook voor de grondstoffen die we gebruiken en de wereld om ons heen", aldus Siem van Bruggen, medeoprichter van Dapp.

Voor meer informatie:
www.frietwinkel.nl
www.duurzameweek.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven