TerraSana & Amber Albarda: nieuw pakket voor bio-winkelier

Begin 2016 introduceerde TerraSana maandelijkse receptenacties, in samenwerking met kookboekenschrijfster Amber Albarda. Iedere maand bedenkt Amber Albarda een nieuw recept. De bio-winkelier die zich hiervoor aangemeld heeft, ontvangt maandelijks een volledig POS-pakket dat aansluit op het recept van de maand. Daarnaast geeft TerraSana een korting weg voor geselecteerde producten uit het recept. Zo kan de winkelier een mooi plekje creëren in de winkel en de klant op een toegankelijke manier introduceren met lekker eten en mooie biologische producten.Deze maand: zelfgemaakte pindasaus

Het recept van oktober is een veganistische pindasaus op basis van drie van TerraSana's populairste producten: pindakaas crunchy (van 100% pinda), kokosmelk (van 80% kokos) en tamari (een Japanse sojasaus).Gratis POS-pakket voor in de natuurvoedingswinkel

Deze maand ontvangt de winkelier een pakket met een A4 poster, A5 actiekaarten per product dat in de aanbieding is, A8 schapkaarten per product en een A5 receptkaartje. De receptkaarten kunnen gratis bijbesteld worden bij TerraSana.

Video over tamari

De tamari van TerraSana gaat een bijzonder authentiek productieproces door. Bekijk in dit filmpje hoe TerraSana's tamari gemaakt wordt in Japan. Bio-winkeliers die nog niet meedoen met de actie kunnen zich opgeven via info@terrasana.nl.

Voor meer informatie:
www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.