Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Per 1 oktober

Stoffenhandels Bo Weevil en Pure Fabricz slaan handen ineen

Bo Weevil en Pure Fabricz gaan nauwer samenwerken en verbreden daarmee hun biologische stoffenassortiment. Beide bedrijven tekenden daartoe onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Bo Weevil en Pure Fabricz hebben een webshop voor bedrijven: www.boweevil.nl en www.purefabricz.com. Daarnaast kunnen particulieren terecht bij webwinkel Pure Coverz: www.purecoverz.nl.Dat biologisch geen modeverschijnsel is, blijkt uit de groeiende verkoopcijfers van het aandeel biologische artikelen wereldwijd. Biologische katoen is hierop geen uitzondering. Iris Komen (Bo Weevil) en Monique Zoon (Pure Fabricz) constateerden de afgelopen jaren een explosieve stijging in de vraag naar biologische katoen. Om beter aan die vraag te voldoen slaan zij nu de handen ineen. Pure Fabricz verzorgt de monstermetrages en kleine metrages voor Bo Weevil; hierdoor kan Bo Weevil zich focussen op de verkoop van hele rollen stof en nieuwe producties. Door de nauwere samenwerking is er een kostenreductie, uitbreiding van de collectie en bereiken ze een bredere klantengroep.

Meer mogelijkheden

Het is nu voor meer mensen mogelijk om met biologische stoffen te werken en die te gebruiken voor hun collectie. Daarom is ook de collectie van Bo Weevil en Pure Fabricz uitgebreid en er zijn meer stoffen op voorraad beschikbaar. Beide bedrijven staan voor hetzelfde: het gebruik van biologische stoffen stimuleren. Goed voor de katoenboeren, de mensen in de fabrieken, de natuur en voor mensen met allergie├źn.Kwaliteit

"We willen ons meer richten op de onderdelen waar we sterk in zijn. Er is veel vraag naar biologische katoen. Biologisch betekent in ons geval zuinig omspringen met natuur en mensen en de beste kwaliteit leveren. Door onze samenwerking spelen we nog sneller en beter in op de vraag van onze klanten", stelt Iris Komen van Bo Weevil. Monique Zoon: "We vullen elkaar goed aan. De omschakeling naar duurzame stoffen zien we bij steeds meer ontwerpers uit heel Europa. Wij kunnen nu nog beter uit voorraad leveren zonder dat er grote producties nodig zijn."

Voor meer informatie:
www.boweevil.nl
www.purefabricz.com
www.purecoverz.nl
Publicatiedatum: