
Het team van Vroegop-Windig met als tweede van links culinair adviseur Jaap Sloof en als vierde van links Bertus Korver
"Er zijn weliswaar veel detaillisten die zelf hun groenten snijden, maar zo fijn als deze producten is een vak apart. Hiermee hebben ze écht wat onderscheidends in hun winkel. Deze krulgroenten zijn een goed alternatief voor spaghetti en noedels maar passen ook goed in de rauwkost. Daarnaast kunnen ze worden ingemaakt, gewokt of gefrituurd. Deze nieuwe manier van groenteverwerking sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten op het menu. Ze zijn daarnaast ook nog eens erg decoratief en smaakvol. Ze worden dagelijks vers, en alleen op bestelling, gesneden in onze snijderij", vertelt Bertus.

Momenteel zijn de krulgroenten beschikbaar in de volgende varianten (gastronormschalen van 500 gram): courgette, knolselderij, rettich, oranje wortel, rode biet en zoete aardappel. Deze krulgroenten zijn zowel regulier als biologisch verkrijgbaar. Het biologische aanbod is wel afhankelijk van het seizoen. Ook zijn de krulgroenten verkrijgbaar in consumentenverpakking van 180 gram.

Voor meer informatie:
Bertus Korver
Vroegop-Windig
Jan van Galenstraat 4
1051 KL Amsterdam
Tel: 020-6061818
bertus.korver@vroegop.nl
www.vroegop.nl