Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anne Kuperus, Kuperus Foods:

"Zwarte knoflook nu ook in bio-variant"

Tholen - Kuperus Foods uit Leeuwarden brengt al enkele jaren zwarte knoflook op de markt. Het bedrijf levert de zwarte knoflook in bollen, gepelde teentjes en pulp. Uniek aan deze knoflooksoort is dat deze geurloos is. Dit jaar introduceerde het bedrijf op de AGF Detail de biologische variant. "Dit unieke product wordt in Spanje aangekocht, waarna de bollen in onze fabriek in Engeland de oven in gaan om te fermenteren tot die zoete, zachte en zwarte teentjes", vertelt Anne Kuperus. Het bedrijf voorziet hoofdzakelijk groothandelaren, die op hun beurt de horeca en detailhandel weer beleveren.



"We kregen de vraag van onze klanten om de zwarte knoflook ook biologisch te leveren en zijn daarmee aan de slag gegaan. Sinds een paar weken hebben we de zwarte knoflook ook in bio-variant", vertelt Anne. "We zijn erg enthousiast over deze lijn omdat we met dit gezonde product zeker in het biologische segment denken te scoren. Qua smaak en uiterlijk is er geen verschil met de conventionele, maar we bereiken nu een bredere doelgroep. De prijs ligt iets hoger dan de conventionele."



"Zwarte knoflook is gezonder dan de witte vanwege de dubbele hoeveelheid antioxidanten. Aan het product zijn geen smaak- of conserveermiddel toegevoegd. Knoflook is het enige ingrediƫnt. Door de zachte, gelei-achtige textuur en rijke smaak kan het gegeten worden als een ingrediƫnt of gewoon als een gezonde snack. Wij zijn de enige Nederlandse importeur van dit product en we zien de markt steeds verder groeien. Ook delicatessenzaken weten wel raad met dit product. Ik zeg altijd: een geur armer en een smaak rijker", besluit Anne.

Voor meer informatie:
Anne Kuperus
Kuperus Foods
Poppeweg 10
8924 AH Leeuwarden
Mob: 06-34222888
info@kuperusfoods.com
www.zwarteknoflook.nl