Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27 en 28 september op Expo Houten

BioPlein op AGF Detail en Vakbeurs Foodspecialiteiten

BioPlein is ook dit jaar weer present op AGF Detail, het evenement dat vandaag van start gaat en tot morgen, 28 september, duurt. Op het plein kunnen aanbieders van biologische producten tegemoetkomen aan de groeiende vraag vanuit de versspecialisten, die op hun beurt ook steeds vaker te maken krijgen met klanten die bewust kiezen voor bioproducten. Door AGF Detail een eigen BioPlein te geven, kan de versspecialist zich onderscheiden en de bezoekers laten proeven, ruiken en zich laten inspireren.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten, dat op hetzelfde moment plaatsvindt, biedt ook dit jaar een totaaloverzicht van kaas en delicatessen op de Nederlandse markt. Een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen, met uiteraard ook allerlei kaas, chocolade, vleeswaren, wijn en delicatessen van eigen bodem. Ook op deze vakbeurs zijn veel biologische bedrijven present. Beide beurzen zijn met één toegangsbewijs te bezoeken.

Biojournaal gaat net als in voorgaande jaren op pad om de stands te bezoeken en de sfeer te beleven. Deze week verschijnt hierover een fotoreportage.

Voor meer informatie:
www.agfdetail.nl
www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl
Publicatiedatum: