Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lenneke met zwangerschapsverlof

Dag Lenneke, hallo Vincent

In de afgelopen zes jaar wist Lenneke 'haar' Biojournaal op de kaart te zetten en groeide ze zelf uit tot het gezicht van onze nieuwsbrief. Vorig jaar moesten we haar al drie weken missen op kantoor. Na haar bruiloft reisde Lenneke met haar Leroy af naar Zuid-Afrika voor een heerlijke vakantie. Nu, ongeveer een jaar later, gaat ze ons weer verlaten en ditmaal voor langere tijd. Nee, Lenneke stopt niet als redacteur van Biojournaal, maar zoals een deel van de sector ondertussen al weet: ze verwacht begin november haar eerste kindje.In de afgelopen maanden hebben we hier op de redactie haar buik zien groeien, maar vandaag is dan het moment daar dat ze met verlof gaat. Dat betekent dat er het een en ander gaat veranderen hier op de redactie.

Onze nieuwe collega Vincent Verboom, die inmiddels de eerste maandjes er al op heeft zitten, wordt de komende tijd het eerste aanspreekpunt voor de redactionele invulling van de nieuwsbrief (dus stuur alle persberichten naar: [email protected]). Izak Heijboer wordt de contactpersoon voor de banners ([email protected]).

We wensen Lenneke heel veel sterkte met de laatste loodjes en natuurlijk laten we het even weten via de nieuwsbrief als de kleine ter wereld gekomen is. Enneā€¦ Lenneke hoopt op de Bio-beurs in januari even langs te komen op onze stand (dus een extra reden om de beurs te bezoeken).
Publicatiedatum: