Bouma Biologisch Poot- en Plantgoed shirtsponsor voor voetbalclub

BAS Voetbal heeft twee nieuwe sponsoren voor JO9-3 weten te binden. Hoogendijk CNC Draai & Freesbewerkingen en Carel Bouma Biologisch Poot- en Plantgoed prijken de aankomende jaren op het shirt van dit team. "Wij zijn zeer blij met deze nieuwe sponsoren. Zo lopen ook onze jongste leden er weer netjes bij", meldt Gerard Zonneveld van de sponsorcommissie.De beide bedrijven zijn te vinden aan de Alikruikweg, tegenover elkaar. Carel Bouma runt samen met vrouw Angela een biologisch poot- en plantgoedbedrijf. Er worden, samen met een team van enthousiaste medewerkers, zelf gewassen geteeld, die te koop zijn in de speciale webshop. "Het is mooi om ook op deze manier een steentje bij te dragen", vertelt Carel.

BAS JO9-3, voorheen F3, komt uit in de zesde klasse en won daarin de eerste twee competitiewedstrijden. "Het is mooi dat dit team in een compleet nieuw wedstrijdtenue rondloopt. Daar gaan veel voetballers een hoop plezier aan beleven. Wij bedanken de nieuwe sponsoren voor hun bijdrage en hopen op een prettige samenwerking", zegt een tevreden Zonneveld.

Voor meer informatie: www.basvoetbal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.