Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bier na wijn... geeft venijn?

Wijnproducent Neleman introduceert twee speciaalbieren

Neleman breidt opnieuw het assortiment uit met een bijzonder product: Vrolijkheid, twee soorten speciaalbier gemaakt door de wijnmakers van Neleman. De bieren zijn nu verkrijgbaar via de webwinkel en diverse verkooppunten in het land.Vrolijkheid

Vrolijkheid is temperamentvol Spaans bier met een vleugje Nederlandse nuchterheid. Bier voor mannen en vrouwen met smaak die echt van het leven genieten, volgens het bedrijf. Het speciaalbier wordt in Valencia gebrouwen door de wijnmakers van Bodegas Neleman.

Twee smaken

Vrolijkheid is verkrijgbaar in twee unieke smaken: Mocha~cerveza ecológica, biologisch bier met authentieke houtrijping en een vleugje mokka, en Naranja~cerveza ecológica, biologisch bier met een vleugje biologische sinaasappelschil uit Valencia.

Overstap naar bier

Wijnmakers zijn constant met wijn bezig. Het gebeurde Neleman al vaker dat aan het eind van een lange dag in de wijngaard of wijnkelder een biertje in plaats van een glas wijn werd gedronken samen met de wijnmakers. In Valencia brouwt Neleman nu zijn eigen bier, vlakbij de plek waar Neleman wijn wordt gemaakt.

Voor meer informatie: www.neleman.org
Publicatiedatum: