Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bestaand winkelpand in Hilversum fors uitgebreid

Textielwinkel Sus & So wordt ontmoetings- en informatiepunt

Tholen – Begin dit jaar sloegen de eigenaren van Het Groene Warenhuis in Hilversum en Sincero fair fashion uit Utrecht de handen ineen. Op zaterdag 17 september is hun nieuw verbouwde textielwinkel in Hilversum geopend en gaan beide partijen door onder de nieuwe naam Sus & So.



Jitske en Marco van Het Groene Warenhuis en Gonny van Sincero fair fashion werkten al langere tijd samen voordat de samenwerking definitief beklonken werd. "Veel van de inkoop deden we samen en ook ons assortiment wisselden we menigmaal uit. In deze markt is het beter om het met zijn tweeën te doen. Je hebt meer body, je kunt meer aan, sneller op marktomstandigheden reageren, vaker communiceren over jezelf. Kortom: met zijn tweeën kun je zoveel meer werk verzetten", vertelt Jitske over de beweegredenen achter de fusie.



Na het samengaan werd de winkelruimte te krap, waardoor uitbreiding noodzakelijk werd. Dat werd gerealiseerd door het buurpand in Hilversum bij de winkel te trekken. Daardoor is de winkel nu circa drie keer groter dan voorheen. In de textielwinkel is dames- en herenkleding verkrijgbaar. De jeugdcollectie staat nog in de kinderschoenen, maar daar komt snel verandering in. Zowel online als in de winkel vindt men een selectie van biologische modemerken. Tot het assortiment behoren sjaals, sieraden, tassen, ondergoed, bedlinnen, badtextiel en zeep.



Opvallend genoeg wordt de ruimte niet alleen ingezet voor de verkoop van deze producten. Sus & So wordt bovenal een ontmoetings- en informatiepunt voor mensen die meer willen weten over duurzaamheid. "In de nabije toekomst zullen leveranciers over de vloer komen om meer over hun producten te vertellen. Ik sluit niet uit dat wijzelf op den duur ook het woord zullen voeren op deze bijeenkomsten. Ook netwerkborrels en filmvertoningen behoren tot de mogelijkheden", licht Jitske toe.



Voor meer informatie:
Jitske Draisma
Sus&So
Bussumerstraat 69C
1211 BJ Hilversum
T: 035-7370321
info@hetgroenewarenhuis.nl
www.susenso.nl